Tuinaanleg Marc Gernay.

Uw tuin aanleggen in Kontich of Antwerpen?

Uw tuinaannemer in en rond Kontich

Tijd voor een nieuwe tuin of een bedrijfsterrein in het groen? Een volledig nieuwe tuin of uw bestaande tuin onder handen nemen? Vertrouw op de expertise van Tuinaanleg Marc Gernay om uw tuin aan te leggen in Kontich of Antwerpen. Wij zijn thuis in de aanleg van uw tuin, van alle beplantingen tot een fris gazon. Ook de plaatsing van uw omheining en de aanleg van uw oprit of terras is bij ons in goede handen. Zo kunt u op ons rekenen voor een totaalaanleg van uw tuin of bedrijfsterrein. Na uw tuinaanleg kunnen we ook een eenmalig of periodiek tuinonderhoud op ons nemen. Zo geniet u het hele jaar door van uw prachtige tuin of een verzorgd bedrijfsterrein.

tuinaanleg

Aanleg voor uw tuin

Wij leggen de mooiste tuin voor u aan. Hierbij kunnen we ook een totaalaanpak verzorgen.

Planten van hagen en andere beplantingen

Gazon aanleggen

Terras en oprit leggen

Groenvoorziening voor bedrijven

Omheining plaatsen rond uw woning, tuin of bedrijfsterrein

 

Wij nemen de tijd voor uw tuinaanleg

Van zodra u ons contacteert voor uw tuinaanleg in Kontich of Antwerpen, komen wij graag bij u langs om polshoogte te nemen van de werken en uw toekomstige tuin of bedrijfsterrein met u te bespreken, rekening houdend met uw wensen, budget, uw woning, de ligging, omgeving en andere factoren. Uiteraard geven we hierbij graag een woordje professioneel tuinadvies.

Tuinaanleg
Tuinaanleg
1/1

UW TUIN AANLEGGEN IN KONTICH OF ANTWERPEN? LAAT HET OVER AAN EEN PROFESSIONAL EN CONTACTEER TUINAANLEG MARC GERNAY METEEN VOOR EEN GRATIS OFFERTE!